zaterdag, augustus 23, 2008

De zomer loopt ten einde


Hallo Hallo !!
Alweer méér dan een maand geleden dat ik nog wat nieuws vertelde. Maar, grote gebeurtenissen zijn er niet geweest, dus komt het er niet zo snel van iets aan de computer toe te vertrouwen. Ik kan toch niet altijd over het mooie weer pochen !
Geen enkele bezoeker gezien sinds onze Lieve, zijnde 11 juni. Vorige zondag kwamen onze Ichtegemse overburen wat leven in de brouwerij brengen : ouders + 2 kindjes. Leuk !! We wisten niet goed hoe onze hond er zou op reageren, het dier is geen kindjes gewoon, maar alles viel best mee. En we brachten samen een heel mooie 5 dagen door. Zwemmen was natuurlijk heel belangrijk, gezien de warmte. Jonas heeft een prachtwoord voor ons schiereiland gevonden, hij zei : “het is hier net een waterpretpark !!” Ja, logisch, overal waar je komt is er een stukje zee.





Maandag komt een Belgische vriend uit Ankara even langs, woensdag komt ons An en dan nog eens oud-klanten van mijn vroeger kantoor.

Van 29 september tot 15 oktober komen wij naar België om er de mensen te ontmoeten die niet naar hier konden komen …..

En Selimiye ??? Druk druk druk ! Alles volzet en iedereen klaagt. Nog een weekje en het seizoen is weer voorbij, want begin September is het weer Ramadan en midden September beginnen de scholen.

Tot binnenkort
Veel groetjes, Hilde en Ali Baba